top of page

Udkom september 2019 på Ambush Books. Den er på alle salgsplatforme og hos boghandlere + som lyd- og e-bog. Vejl. udsalgspris er 199 kr. (tjek rabatter). Den kan også lånes på eReolen, Mofibo & Storytel.

..."Fjendespor er baseret på virkelige historiske begivenheder, som jeg ikke kendte til i forvejen. Jeg synes, det er en god mulighed for at få kendskab til historiske begivenheder gennem skønlitteratur. Handlingen er spændende, og jeg var fanget lige fra første til sidste side, hvor der gang på gang sker nye drejninger i handlingen, som jeg ikke havde forudset eller ventet. Det er med til at holde spændingen lige til sidste side. Bogen er velskrevet og sproget løber let og ubesværet. Plottet er gennemtænkt og nemt at følge."

..."Fjendespor er en episk rejse igennem Balkan med stalinistiske diktatorer, overdådige luksushoteller, skydevåben, og alt hvad der ellers hører Europas Vilde Vesten til. Men Fjendespor er mere end dét. Fjendespor er også historien om en mand i opløsning. Det er historien om kærlighed og venskaber, der ingen grænser eller alder kender. Personbeskrivelserne er, akkurat som stedbeskrivelserne, fantastiske. Ikke mindst er spændingsforholdet mellem bogens helt og antihelt originalt og skræmmende uforudsigeligt."

..."Jeg giver mine varmeste anbefalinger til denne page turner af en spændingsroman, hvor man får fornøjelsen af at storme frem og tilbage i Balkan og op igennem Tyskland og i tilgift får lidt næsten glemt historie. Fantastisk at stifte bekendtskab med en forfatter, som forstår at skrue et plot og en fantastisk spændende og gribende historie sammen."

..."Underholdende, informativ og særdeles spændende: ”Udover at være en politisk roman og en spændingsbog giver romanen også en fin beskrivelse af en person, der uforvarende hvirvles ind i et spil, som han overhovedet ikke forstår. Endelig må man ikke glemme, at der også midtvejs i romanen serveres en særdeles fin beskrivelse af livet blandt publikum og bagved kulisserne på Roskilde Festivalen. Rigtig fin spændingsroman, der klart kan anbefales."

Forfatter Keld Broksø fortæller om sin sjette spændingsroman "Fjendespor" under Roskilde festival 2019 til Kanal Roskildes journalist, Annette Thuesen. Fire kapitler i "Fjendespor" foregår på Roskilde Festival, hvor en af pantsamlerne er en internationalt eftersøgt kriminel og politimorder i Tyskland. Men samtidig har den albanske pantsamler nøglen til at nedbryde en af de værste mafiaklaner fra de albanske områder. Romanens hovedperson, kriminalbetjent Stefan Kushova Andersen, har et dilemma: Kan man beskytte en morder for at redde andre mennesker - herunder sig selv - hvis han finder pantsamleren blandt 130.000 mennesker?

bottom of page