top of page
Malmösyndromet.png

Malmösyndromet udkom 1. juni 2022.

Anmeldelser

Krimiormen + Goodreads: "Smækfyldt med spænding" - 5 roser

"Noget jeg har lært om forfatteren Keld Broksø er, at hans forfatterskab tager udgangspunkt i virkelige hændelser. Hændelser i historien som ikke ret mange mennesker kender til. Et andet lighedspunkt er at bøgerne er fantastisk velskrevet i et fantastisk sprog og smækfyldt med spænding fra første side. Læn dig tilbage og lad dig føre med i en dramatisk spændingsroman hvor intet er givet fra start. ”Malmösyndromet” får mine varmeste anbefalinger med på vejen, hvis du er til spænding i yderste potens, med en snert af virkeligheden flettet ind i handlingen. Vurdering: 5/6 Roser."

Interviews

Helsingør Dagblad: Ekstremister og våben strømmer over den åbne grænse – og det bliver nok værre: Vi sover i timen, siger krimiforfatter i ny bog

“- Når man skriver en spændingsroman, bliver nogle situationer sat på spidsen, men jeg vil understrege, at de så langt fra er grebet ud af den blå luft, siger Keld Broksø til Helsingør Dagblad.
 

Han har i flere år forsket i de ekstreme gruppers adfærd og hjemmesider, og han er på rejser til Ukraine i sin research stødt på ulovlig våbenhandel og forbindelser mellem ukrainske højreekstreminister og sympatisører i Skåne og på Sjælland.
 

– Jeg var lige blevet færdig med min roman, da krigen i Ukraine brød ud. Det betød, at der var fem-seks kapitler, der skulle redigeres og genskrives, lige som hele tidslinjen blev ændret, fortæller forfatteren.

Læs mere om bogen og flere anmeldelser på Dansk Forfatterforenings side

Køb bogen som lydbog, e-bog eller printbog bl.a. hos:

Lån lydbogen eller e-bogen bl.a. hos: 

bottom of page