top of page
Koldfronter.jpg

Udkom 2017 på Lindhardt & Ringhof (lydbog) + Egolibris. Den er på alle salgsplatforme og hos boghandlere + som lyd- og e-bog. Vejl. udsalgspris er 99 kr. (tjek rabatter). Den kan også lånes på eReolen, Mofibo & Storytel.

"I Keld Broksøs femte roman, “Koldfronter”, starter spændingen på første side, og slutter først 544 sider senere." (...) "At forfatteren har gjort sit benarbejde, er der ingen tvivl om. Alle scener, uanset hvor i verden de er henlagt til, vidner om grundig research, og som læser tvivler jeg aldrig på det jeg får at vide. Er man til spændingsromaner og politiske thrillere med action på alle hylder og ret usædvanlige hovedpersoner, er “Koldfronter” ikke til at komme udenom."

"Koldfronter" er en stor thriller med et internationalt anslag. Forfatteren, journalist, forfatter og kommunikationsrådgiver, Keld Broksø, stræber højt."

- Arne Mariager i Horsens Folkeblad/Veje Amts Folkeblad m.fl.

“Koldfronter” er et godt eksempel på, at forfatteren har taget sig tid til ikke blot at researche, men virkelig føle stemningen i mange af de historiske nøgleområder, man igennem bogen introduceres til. Dette styrker i den grad bogens troværdighed og relevans. (..) ”Koldfronter" er en intelligent og original thriller, som man klart bør investere i.”

”Troværdig thriller fra den nye kolde krig”: …Spændingen stiger i takt med, at Josef Wolffs efterkommere må kæmpe for at bevare de livsvigtige dokumenter, og i samarbejde med politimanden Stefan og hans selvovervurderende og uduelige chef veksler handlingen med at foregå i Berlin, Tallinn, Warszawa, Det vestlige Rusland, Sankt Petersborg for endelig at slutte i Københavns Sydhavn. Undervejs møder læseren foruden heltene en række virkelige forbrydere, som ikke skyer nogen midler, når det gælder om at få fat i dokumenter, som kan sikre dem magt og rigdom. Keld Broksø skriver godt, og der må have ligget masser af research bag for at få handlingen til at virke så troværdig, at man tror på historien."

Forfatter Keld Broksø fortæller om sin koldkrigsroman nouveau, Koldfronter, på Vestre Kirkegaard. Udsendelsen blev sendt på Københavns TV / Vesterbro Lokal TV i 2018.

Interview: Erik Schultz

Kamera og klip: Marianna Bjørgheim

bottom of page