top of page
Vraggods.jpg

Udkom 1998 på Gyldendals forlag Forum. Den er på alle elektroniske salgsplatforme som lyd- og e-bog. Den kan også lånes på eReolen, Mofibo & Storytel. I papirform findes den kun via eksempelvis Blå Avis og antikvariater.

"Her er en dansk thriller-debutant med mod på tilværelsen. Freelancejournalisten Keld Broksø er temmelig overbevisende med romanen "Vraggods". (...) Han digter frækt, godt og spændende videre på kendsgerningerne, og i en blanding af Frederick Forsyth og Leif Davidsen afvikler han sin forrygende thriller fra København til Prag, videre til det kriseramte Balkan og til røverbanderne i Centralasien og Afghanistan. (...) "Vraggods" er kompetent, førsteklasses underholdning."

- B.T. v/ Holger Ruppert

""Vraggods" er en højeffektiv, international thriller."

- Information v/Peter Dürrfeld

"Flot dansk thriller": Spændingsromaner skrevet af journalister lider ofte af de pågældendes tilbøjelighed til usømmelig omgang med virkeligheden, men journalisten Keld Broksøs spændingsroman-debut, Vraggods, havner blandt de mest vellykkede af slagsen. (...) Broksø er nok kyniker, men han véd, hvad han skriver om, han véd hvordan der ser ud og lugter, hvor tingene foregår, men han stiller det ikke til skue, og han gemmer sig ikke bag det. Derimod tager han os med til en hæsblæsende, livsfarlig færd til Centralasien. Godt gået."

Berlingske Tidende v/Jan Hedegaard

"Broksø er journalist med bredt kendskab til Østeuropa og Centralasien, og han har begået en meget spændende bog, hvor hvert eneste skridt virker plausibelt og velkendt fra notitser på udlandssiderne, men i sammenhæng bliver en farlig cocktail. Hans store persongalleri er imponerende overbevisende, og skulle man ikke goutere handlingen, slutter bogen med en opremsning af opklarede, tilsvarende forbrydelser. En flot debut, der bringer løfter om en udvikling som fx Leif Davidsens, og som henvender sig til det samme store publikum."

Bibliotekernes Lektørudtalelse v/ Per Månsson

bottom of page