Koldfronter

Lindhardt & Ringhof (lydbog) + Egolibris, 2017

En spændingsroman om små mænd og kvinder klemt i et sprængfarligt, storpolitisk spil, som er rygende aktuelt den dag i dag. Bogens baggrund opdateres stadig på www.koldfronter.dk Mord og trusler ryster hovedpersonernes hverdag i København og Berlin. Sporene trækkes fra en død soldats grusomme fortid - og frem til Europas nye koldfronter. I mens hviler soldaten under ét af 10.000 granitkors for tyske krigsflygtninge og soldaterkolleger på Vestre Kirkegård i København. Handlingen tager fart, da soldatens kranium dukker op, og en voldssag afslører, at skjulte dokumenter er forsvundet fra graven.

Koldfronter.jpg
Missilhotellet.jpg

Missilhotellet

Skriveforlaget, 2014

Spændingsroman om en håbefuld chef for en hjælpeorganisation, der kommer på tværs af Irans og USA´s spil om Afghanistan. Et attentat på et luksushotel giver kimen til en sprængfarlig viden, der driver ham på flugt gennem Afghanistan. Det ændrer alle hans forestillinger om landet.

Pengemuren

Skriveforlaget, 2011

På tværs af Europa og Kaukasus fanges en dansk olieekspert og forretningsmand mellem store magters pengeinteresser, der trækker et blodigt spor. Skyldige, uskyldige og de nærmeste fanges i et kynisk spil om milliarder.

Pengemuren.jpg
Rovdrift.jpg

Rovdrift

Gyldendals forlag Forum, 1999

Spændingsroman om biologiske våben: I den krigshærgede, afrikanske stat Liberia indleder en dansk læge et katastrofalt samarbejde med et internationalt medicinalfirma.

Vraggods

Gyldendals forlag Forum, 1998

Spændingsroman om atomsmugling: Udsmugling af højt beriget uran fra Sovjetunionens fallitbo blev et dødsensfarligt spil om magt og penge. En pludselig, lille sag i Roskilde Lufthavn leder hovedpersonen, journalisten Peter Kreutzer, på sporet af en støre sag om forsvundet uran. Debutroman fra 1998.

Vraggods.jpg
Hvad-kan-olivia.jpg

Hvad kan Olivia Blive?

Gyldendals forlag Forum, 2002

Gyldendal udnævnte den til ”månedens børnebog” og trykte 5.000 eksemplarer ekstra. Lavet i samarbejde med fotograf Thomas Tolstrup

Bøger

6. spændingsroman "Fjendespor" kom 2019. En ny ”Malmösyndromet” kommer i maj 2022. Plot og de første kapitler blev skrevet i april 2021 i Jyllands-Postens Fonds lejlighed i Berlin. Keld Broksøs forfatterskab handler om små mennesker i klemme mellem store, internationale politiske spil og kriminalitet. Helst underholdende, tankevækkende og med grundig research. Læs detaljeret om bøgerne med flere anmeldelser, interviews og klummer på bogsiden hos Dansk Forfatterforening   - eller herunder i kortere form.

Fjendespor.jpg

Fjendespor

Ambush Books, 2019

En voldsom start på et albansk børnehjem indhenter den danske, adopterede kriminalbetjent, Stefan Kushova Andersen. Glemte familiebånd bliver pludselig livsfarlige, mens eksplosivt voksende formuer skabt af svindel med pyramidespil, våben-, narko- og menneskesmugling gør kriminelle og bomstærke klaner stadigt mere kyniske. Albansk mafia forgifter voksende dele af Europas og New Yorks underverden.