top of page
Rovdrift.jpg

Udkom 1999 på Gyldendals forlag Forum. Den er på alle elektroniske salgsplatforme som lyd- og e-bog. Den kan også lånes på eReolen, Mofibo & Storytel. I papirform findes den kun via eksempelvis Blå Avis og antikvariater.

"Historien er også denne gang uhyggeligt troværdig og fortælles med adskillige stænk krydderier fra aktuel dansk medieformidlet hverdag."

- Jyllands-Posten v/Lars Ole Sauerberg

"Rovdrift er en underholdende sag, der også har sin styrke i Broksøs solide research og hans journalistiske evne til at formidle sin viden."

- Information v/Peter Dürrfeld

"Debuten med Vraggods var fremragende. Hans anden thriller Rovdrift er endnu bedre. (...) Det er topunderholdning. Skræmmende i sin virkelighedstro fiktion, fordi mange multinationale virksomheder faktisk er ligeglade med de menneskelige omkostninger i jagten på ussel mammon. Brillant skrevet. En af den slags spændingsromaner, der giver åndenød og koster nattetimer i lænestolen."

Nordjyske Stiftstidende v/Peter Mortensen

"Velkonstrueret og effektiv dansk spændingsroman af internationalt tilsnit. (...) Bogen afsluttes med et efterskrift om international terrorisme, biologiske våben og Liberias historie som dokumentation for historiens sandsynlighed. Den er velfortalt, spændende og lever fint op til forventningerne fra den roste debut."

Bibliotekernes Lektørudtalelse v/Annemette Sørensen

bottom of page